Aannemings- en bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Helmond? Zoek niet verder, C.S.V. groep staat voor u gereed.

Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerd bouwbedrijf in Helmond, gaat u waarschijnlijk niet over één nacht ijs. En dat begrijpen we. Het gaat inmiddels al snel over enorme bedragen en niet te vergeten, uw toekomstige bouwproject moet tientallen jaren mee.

C.S.V. groep, het meest veelzijdige bouwbedrijf in Helmond en omstreken.

Wij presenteren ons graag als een van de meest veelzijdige bouwbedrijven in Helmond en omstreken. De gecombineerde kennis van bouw met metaalbewerkingen zorgen ervoor dat er efficiënt een bouwwerk, verbouwing of renovatie gerealiseerd kan worden in een relatief korte tijd. Deze integrale aanpak vermindert de kans op meerwerk of faalkosten aanzienlijk.

Staalvoorzieningen worden in eigen beheer en werkplaats uitgevoerd. Zo kan bij de werkvoorbereiding, productie en uitvoering snel en adequaat gecommuniceerd en gereageerd worden.

Verder verzorgen wij als een van de weinige bouwbedrijven in Helmond het gehele traject vanaf  ontwerp, bouwbesluit toetsing tot bouwvergunning.

Wij hebben vele projecten gerealiseerd in de industrie, renovatie, dienstverlening, en zorgsector. Maar ook in de utiliteitsbouw, aanbouwen en verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven staan wij ons mannetje.

Voor al uw projecten, groot of klein, bent u bij C.S.V. groep aan het juiste adres. Dus aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.