Zonwering en rolluiken op maat. Ook voor u!

Zonwering wordt steeds belangrijker voor zowel klimaatbeheersing als de lichtregulering. Omdat de zon steeds vaker en uitbundiger schijnt, stijgt ook de behoefte aan bescherming tegen de zonnestralen. Gewoon omdat het te warm is, omdat door de zon het werkklimaat op uw werkplek verslechtert wanneer het te warm wordt en er teveel of te fel licht naar binnen schijnt.

C.S.V. groep uit Helmond is de specialist voor al uw zonweringen.

Wij adviseren, produceren, leveren en monteren veel van onze producten in eigen beheer. Tevens beschikken wij over een eigen showroom en hebben wij in binnen- en buitenland  honderden referentieadressen van afnemers die we in de afgelopen 40 jaar bediend hebben.

Met een adequaat zonweringssysteem voorkomt u warmte-instraling van buiten. In combinatie met andere systemen zoals luchtbehandeling, geeft dit een klimaatverbetering en daarmee een werkplek- en/of woonverbetering. Door onze ervaring met besturingen kunnen wij voor u ook het besturingssysteem voor een gebouwen-klimaatbeheersing uitwerken. ook voor architecturale zonwering van DUCO bent u bij C.S.V. groep aan het goede adres. voor advies of ontwerp kunnen wij u samen met DUCO tot een mooi eindresultaat begeleiden.

U kan natuurlijk ook kiezen voor rolluiken.
Een rolluik biedt vele voordelen. Naast bescherming tegen zonnestralen biedt een rolluik veiligheid en privacy. Voorts werkt het isolerend, zo houd je de winterse kou buiten en bespaart u in energiekosten.

Dat C.S.V. groep een bundeling is van bouw, aanneming, metaal en zonwering geeft op het gebied van de montage veel voordelen. De expertise van onze monteurs gaat hierdoor verder dan alleen het plaatsen van uw zonwering of rolluik. Zij zijn ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit

Met slimme zonwering kan het energieverbruik voor airco in Europese gebouwen tegen 2050 tot 60% bespaard worden.

Weten hoe dat Kan? Klik HIER

enorme besparingen

De aarde warmt op. Wie een airco combineert met slimme zonwering bespaart tot 65% op de energiekosten.